Welkom!

Bedrijvig Soesterkwartier is een nieuw wijkgebonden netwerkinitiatief.

Samen wonen - samen werken - samen netwerken

donderdag 24 november 2011

Meld je nu aan voor Bedrijvig Soesterkwartier


Op het kantoor van Bedrijvig Soesterkwartier wordt ondertussen gestaag verder gewerkt aan de organisatie van Bedrijvig Soesterkwartier 2011. Een deel van de uitnodigingen is al de deur uit, en we zien de stroom van aanmeldingen langzaam op gang komen. Erg leuk zijn ook de enthousiaste reacties die wij ontvangen!

Hoe langer wij bezig ons bezig houden met de bedrijvigheid in het Soesterkwartier, hoe meer bedrijvige mensen wij in onze mooie wijk ontdekken. Het liefst zouden wij iedereen een persoonlijke uitnodiging sturen. Maar omdat wij een beperkt budget hebben is dat helaas niet mogelijk.

Mocht er dus bij jou geen uitnodiging op de mat ploffen, maar wil je er graag bij zijn? Of ken jij nog een bedrijvig iemand die zijn/haar netwerk binnen de wijk wil versterken? Stuur een mailtje naar bedrijvigsoesterkwartier@gmail.com, en het wordt geregeld.

woensdag 16 november 2011

Sam van Buuren geeft Masterclass Social Media in het Soesterkwartier!

Op 17 december rollen wij het rode tapijt uit voor niemand minder dan Sam van Buuren, eigenaar van Nederland werkt Online

Sam heeft zijn sporen verdient als vernieuwend en inspirerend docent met een heldere visie op het gebied van samenwerken (of hoe hij het noemt: sam-en-werken). Zijn workshops en lezingen bergen een schat aan informatie voor een ieder die slimmer en beter wil werken en netwerken. 

Wij zijn bijzonder blij dat het ons gelukt is om Sam persoonlijk naar het Soesterkwartier te halen. Hij komt op 17 december naar Bedrijvig Soesterkwartier 2011 om zijn kennis en ervaring met ons te delen, zodat wij ook hier in het Soesterkwartier binnenkort fluitend aan de slag kunnen. 

woensdag 9 november 2011

Locatie Contactdag Bedrijvig Soesterkwartier is nu bekend

Met gepaste trots presenteren wij de locatie van Bedrijvig Soesterkwartier op 17 december:


Wij ontvangen de deelnemers van ons eerste event bij First Class Amersfoort, gelegen aan de noordkant van het station op Mondriaanplein 7 







First Class is een horecaformule waarbij mensen met een beperkte capaciteit, in staat worden gesteld om via de reguliere weg een opleiding te volgen en hun diploma te behalen. Tijdens de opleiding worden kern-waardes meegegeven die hen waardevol maakt als medewerker en waardoor zij zelfrespect ontwikkelen en/of behouden.


First Class wordt door collega-horeca ondernemers gezien als een prachtig onderwijsleerbedrijf voor goed opgeleid personeel.

vrijdag 4 november 2011

Presenteer jezelf op Bedrijvig Soesterkwartier


Bedrijvig Soesterkwartier biedt iedere deelnemer de kans, om op 17 December in een 1-minuut-presentatie zijn of haar product, dienst of organisatie voor te stellen.

Laat ons van tevoren per mail weten, dat je een presentatie wilt geven, dan gaan wij het in het programma opnemen.

dinsdag 1 november 2011

Wie is de bedrijvigste Soesterkwartierder?



Op 17 december 2011 gaan wij, onder andere, ook twee prijzen uitreiken:

Een prijs gaat naar de "bedrijvigste" ondernemer en een prijs naar de "bedrijvigste" non-profit organisatie. Onze lezers bepalen wie er op de lijst van genomineerden terechtkomt. Een onafhankelijke jury bepaald uiteindelijk de winnaars.

Het werkt als volgt:

Je kiest zelf de ondernemers, zzp'ers, verenigingen, stichtingen of initiatieven uit het Soesterkwartier waarvan jij vindt, dat zij wel een prijs hebben verdient voor hun inzet in de wijk.

Maak een lijst waarop je vermeld:  

de naam van de genomineerde en het bedrijf/vereniging
-  website
-  korte uitleg waarom deze Soesterkwartierder de prijs verdient

Je mag  per e-mail-adres maar 1 x mailen om te nomineren

In die mail mogen echter meerdere nominaties tegelijk worden doorgegeven

De nominaties worden op deze site vermeldt. Elke avond worden de nominaties van de afgelopen 24 uur bijgewerkt.
Anonieme nominaties worden niet in behandeling genomen.

Over de uitslag van de jury kan niet worden gediscussieerd.

Nog even, en wij kunnen de locatie van het "Bedrijvig" event bekendmaken


...nog een paar laatste gesprekken, en dan hopen wij jullie binnen zeer kort te kunnen mededelen op welke locatie wij de eerste editie van "Bedrijvig Soesterkwartier" gaan houden.

Noteer alvast in je agenda: zaterdag 17 december. Of schrijf je direct in door een mail te sturen met een korte omschrijving van je bedrijf, vereniging of initiatief.

Ken je nog andere ondernemers die wij niet mogen vergeten? Vertel ons om wie het gaat, en wij zorgen voor een uitnodiging!